Home > Action Center > Action Center The Page Failed To Load

Action Center The Page Failed To Load

Would you like to answer one of these unanswered questions instead? Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time. Some elements of them such as css, js and imgs are failed to load. users.js:210:47 ReferenceError: reference to undefined property locales[name] moment-with-locales.js:264:9 ReferenceError: reference to undefined property names[(i + 1)] moment-with-locales.js:233:13 ReferenceError: reference to undefined property x.event.triggered jquery.min.js:5:12498 ReferenceError: reference to undefined property p.cache jquery.min.js:6:12873 http://addictech.net/action-center/action-center-icon-greyed-out.html

Regex remove all whitespace after specific word When colours start to exist? Bruce A McIntyre ISS Group, LLC [email protected] 215-942-4718 http://www.linkedin.com/in/brucemcintyre http://www.issgroup.net Top Best Answer 0 Mark this reply as the best answer?(Choose carefully, this can't be changed) Yes | No Saving... We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. Here are the following things I did. http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/483098/action-center-the-page-failed-to-load/

Thanks for clearing that up! I dont know if it's related at all in my case but just throwing that out there in case it does!Did you ever find out what solved this? brtptrs commented May 20, 2016 @PVince81 the workaround solves the problem for me.

Maybe a screenshot from when the page loaded could help from the rare times where the page does load properly (share privately on S3 in case of confidential info, I do Windows Vista without WMP is full of weird errors that are not easy to solve.To be honest, I don't feel like re-creating yet another vlited vista and installing that. The time now is 15:26. I get "page failed to load" errors when trying to run many control panel applications.

Top Best Answer 0 Mark this reply as the best answer?(Choose carefully, this can't be changed) Yes | No Saving... share|improve this answer answered Dec 28 '12 at 17:04 Andre 9118 This solved my problem on Windows 8.1 too. I set my router to dhcp and manually set up my wireless network (right click notification area icon and use connect to network) so this way both my wired and wireless other I doubt that the XP x64 WMP will install in Vista x64. 0 Share this post Link to post Share on other sites Prev 1 2 Next Page 1 of 2

Follow up in the proper fix ticket #9201 PVince81 closed this Jun 15, 2016 Collaborator PVince81 commented Jun 15, 2016 The workaround that reduces the page size will be in 9.0.3 LukasReschke Lukas Reschke GPG key ID: 9AB0ADB949B6898C Learn about signing commits 459aa93 icyground referenced this issue Jul 24, 2016 Closed Users administration page does not load after update to Let us know and we will continue to look for options before reinstalling. jquery.min.js:4:21893 SyntaxError: test for equality (==) mistyped as assignment (=)?

These problems could be encountered at any site. https://www.ntlite.com/forum/discussion/701/network-and-sharing-center-control-panel-error-the-page-failed-to-load-fixed-in-build-3600 I removed SAT and Flip3d and the taskabar previews are still all there ... Bruce A McIntyre ISS Group, LLC [email protected] 215-942-4718 http://www.linkedin.com/in/brucemcintyre http://www.issgroup.net Top White Papers and Webcasts Related The SMB of the Future: Start Fast, Then Accelerate HP ProLiant Gen8 Servers Pave the Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers.

It seems there is something that makes the JS code take longer than necessary. check over here All I got was a window with a "page failed to load" message. What is it? PCMag Digital Group AdChoices unused Jump to content Primary Secondary Strawberry Orange Banana Lime Aqua Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble Strawberry Orange Banana Lime Aqua Slate Sky Blueberry Grape

Action Center The Page Failed to Load Started by marcocamusa , Jan 26 2013 01:21 PM Please log in to reply 1 reply to this topic #1 marcocamusa marcocamusa Members 2 Bruce McIntyre replied Aug 10, 2007 Under Vista, user management has been moved elsewhere. marty.otoole replied Aug 10, 2007 In pre Vista versions, corruption of any account including the admin account has been know to happen. http://addictech.net/action-center/how-to-disable-action-center-windows-10.html I spent over 30mins trying to figure out why my code didn't work in Chrome. –dreboy May 23 '13 at 1:37 Thanks, I appeared to be having a similar

jquery.min.js:4:21800 SyntaxError: test for equality (==) mistyped as assignment (=)? I do not use a printer or scanner with my laptop. Customization Our Sites Site Links About Us Find Us Vista Forums Eight Forums Ten Forums Help Me Bake Network Status Contact Us Legal Privacy and cookies Windows 7 Forums is an

Windows 7: Windows 7 Icon Problems +Action Center 01 Jan 2010 #1 DevourDarkness Windows 7 Ultimate 64-Bit 61 posts Windows 7 Icon Problems +Action Center I just upgraded

Other browsers are OK. –Andre Dec 27 '12 at 12:57 as in screen shot request is to direct. Bruce McIntyre replied Aug 10, 2007 Yeah, and that brings up my other problem... There are some sites, where the problem does not occour. Still, I find that the fact that it's taking minutes for JS suspicious, maybe there are some extra processing triggered by a specific configuration/combination of groups.

Turn it off and/or rename your image files. Installed version 10.0.621.0 (70119). I removed most components from vista (home premium) sp1, here's the ones i kept:Network: File and Printer sharing Internet Explorer Network ExplorerServices: App Exp Comp Browser Desktop Window Manager DHCP DTC weblink Collaborator PVince81 commented May 20, 2016 Quick workaround: edit https://github.com/owncloud/core/blob/v9.0.2/settings/js/users/users.js#L17 and set the value to a smaller one like 50 or 100.

I had 'Ad' word in my url. Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support General Discussion » User Name Remember Me? Imageshack - 81085507 Both these things happen regardless of the image size. It's a known issue.

Are there many subadmins ? Edited April 24, 2008 by frod 0 Share this post Link to post Share on other sites Legolash2o    21 Win Toolkit Programmer 21 1,128 posts February 9, 2007 OS: Windows Register now!